martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsEns traslladem al DHUB novament per treballar el món de la modularitat...

Ens traslladem al DHUB novament per treballar el món de la modularitat tridimensional

Visitem el Museu del Disseny amb l’alumnat de la matèria de disseny del batxillerat d’arts.
Va ser una visita centrada en la geometria i la regularitat en el món del disseny de volumetries. A l’aula s’havien dedicat un parell de sessions a millorar la representació de volums (poliedres, seccions…) a partir del programa SketchUp  i justament és el que volem treballar ara de cara als treballs de la tercera avaluació: disseny industrial i disseny d’interiors.
Durant la visita vam observar 2 espais:

  • La col.lecció de disseny industrial espanyol de les darreres dècades. Una col.lecció remodelada recentment (imatges superiors).
  • La col.lecció històrica de disseny de moda dels darrers segles. Realment paga la pena visitar el museu només per admirar aquesta secció i sens dubte és una gran atracció de cara al nostre alumna (a sota).

La visita va ser molt pràctica i tots anàvem preparats per dibuixar i obtenir idees relacionades amb el que s’havia estudiat a la classe.
Aquests fantàstics apunts els compartim de manera que cada alumne pugui aprofitar les observacions de la resta de companys. Alguns alumnes es van veure tan motivats que van allargar la visita per les col.leccions de disseny gràfic.
Aviat us mostrarem els treballs tridimensionals realitzats a la classe a partir d’aquesta visita.


Agraïm sincerament al museu el tracte rebut (va ser un gran encert facilitat cadires portàtils per tal de poder treballar més còmodament).

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES