miércoles, noviembre 29, 2023
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsDisseny de sobrecobertes a partir del treball de recerca

Disseny de sobrecobertes a partir del treball de recerca

Aprofitant com a excusa la recent presentació dels treballs de recerca hem dissenyat una proposta de llibre fent servir tot allò après en disseny gràfic (matèria de Disseny de 2n de batxillerat). En aquest article veureu les sobrecobertes de cada un dels treballs de recerca del nostre grup.

A l’inici del curs vam treballar el món de les tipografies manualment. Més endavant de manera digital amb el programa Adobe Illustrator. 

Vam treballar a partir del llibre “Visionarios del diseño gràfico” de Caroline Roberts, estudiant alguns dissenyadors rellevants.

Aquesta feina ha quedat reflectida al bloc de dibuix, juntament amb la feina compositiva de maquetació. Aquests son alguns esbossos a les llibretes.

Aquest treball ha introduït molts conceptes nous com ara la gestió del color (colors llum i colors pigment), creació de pdf’s per imprimir, cartes cromàtiques, etc… Al llarg del curs continuarem desenvolupant-los.

Properament ens concentrarem en el treball manual amb el bloc de treball a partir de treballs més ràpids sobre el món de la imatge corporativa i els estampats.
Esperem veure publicat algun d’aquest treball aviat!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES