miércoles, mayo 22, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratNoves adquisicions de llibres pels batxillerats

Noves adquisicions de llibres pels batxillerats

L’institut Broggi està fent un esforç important per actualitzar els nostres fons bibliogràfics, pensant principalment en els alumnes del batxillerat.
 Tots els departaments han adquirit llibres de referència i revistes especialitzades per tal d’oferir un ensenyament de qualitat (a les imatges podeu veure alguns dels llibres i revistes adquirits recentment).

Alguns d’aquests llibres estan pensats per la futura implantació del Batxillerat Internacional en el nostre institut però ja els hem començat a fet servir. La resposta dels alumnes ha estat molt positiva.
Tenir aquests textos a mà a les classes pot ajudar molt als nostres estudiants. També implica un salt de qualitat per la nostra biblioteca.

Durant els últims anys en algunes matèries s’ha fet ús de materials actuals per tal d’introduir els alumnes en el món professional i acadèmic al que s’enfrentaran aviat. En aquest cas van ser els alumnes els que van visitar les biblioteques i hemeroteques dels seus barris, com podem veure en una sessió de documentació de la matèria de dibuix artístic.
A partir d’ara, aquestes pràctiques podran ser realitzades molt més còmodament al mateix institut.
Activitat de documentació al batxillerat d’arts (any 2015).
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES