miércoles, mayo 22, 2024
spot_img
InicioBatxilleratBatxillerat InternacionalTrobada de BioRecerca al Batxillerat Internacional dels tres Instituts públics de Barcelona

Trobada de BioRecerca al Batxillerat Internacional dels tres Instituts públics de Barcelona


«És una evidència que aquesta és la primera Trobada, tot i que hi porta implícit el desig de que no sigui la única, però això només el temps ens ho dirà. Com a membres de la comunitat d’aprenentatge de l’IB, ens esforcem en assolir els deu atributs i que són els de ser persones: Indagadores, De mentalitat oberta, Informades e instruïdes, Solidàries, Pensadores, Audaces, Bones comunicadores, Equilibrades, Íntegres i Reflexives. Aquests atributs que perseguim no els assolim pas de cop, però sí que activitats com aquesta d’avui ens ajuden a aconseguir-los.Deixeu que agraeixi haver pogut portar endavant aquest acte a les professores de l’Institut Pedralbes: Alèxia Cid, i de l’Institut l’alzina: Verònica Escurriol i Anna Cabré. Gràcies per dir que sí tant ràpid, i per fer-ho tant fàcil. I un agraïment especial de l’Ada Cañas, l’alumna de l’Alzina pel seu disseny del rètol de la trobada.També agrair a la Coordinació de Batxillrerat Internacional del l’Institut Moisès Broggi, a qui vull agrair publicament que s’hagin deixat emocionar i poder dur a terme aquesta trobada. Gràcies Núria Rojas. Gràcies Jaume.»  

Amb aquestes paraules, part del discurs inaugural de la I Trobada de BioRecerca Batxillerat Internacional, del 15 de novembre del 2022 a la biblioteca Caterina Albert, començava la trobada entre alumnat de primer de batxillerat IB de biologia.
I desprès de les paraules de benvinguda del coordinador del Broggi, en Jaume Silvestre, a continuació, la Doctora Sílvia Lope Pastor ens va fer gaudir amb la seva ponència sobre el mètode científic, i la plasticitat d’aquest. Tot un luxe haver pogut escoltar i debatre amb ella la no linealitat del procés de la recerca científica. Seguidament, dos representats de l’alumnat de segon de biologia de l’IB de cada institut, van explicar-nos les seves avaluacions internes, les dificultats d’aquestes, i les superacions dels problemes que es van anar plantejant. La trobada va acabar amb taules rodones on l’alumnat explicava els seus dubtes respecte com dur a terme la pròpia avaluació interna, compartint experiències. 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES