lunes, abril 22, 2024
spot_img
InicioBatxilleratBatxillerat InternacionalParticipem al Parlament Científic Jove Català

Participem al Parlament Científic Jove Català

Quatre alumnes de 1r. Batxillerat Internacional del Broggi han participat en la quarta edició del Parlament Científic Jove Català que ha tingut lloc els dies 24-26 d’abril a Barcelona. El tret de sortida d’aquest programa, organitzat per la FCRI (Fundació Catalana per a la Recerca i Innovació), el va donar el Dr. Salvador Macip presentant el tema principal a debatre, «El futur de l’ésser humà».

Així, durant aquests tres dies, els alumnes repartits ens petits comitès, han analitzat, reflexionat i presentat idees i propostes sobre els subtemes «El cervell humà», «Viure i menjar sa, però com?, «La reproducció canviant de la humanitat», «L’optimització de l’ésser humà» i «Imitant la natura». A continuació, la o les proposta/es més votades seran entregades al president del Parlament de Catalunya, el Sr. Roger Torrent, de la mà de tres alumnes escollits també en l’assemblea parlamentària dels estudiants.


Amb aquests tipus d’iniciatives, la FCRI intenta preparar el jovent com a ciutadans actius dins la societat del coneixement, mitjançant el debat, la negociació i la indagació en temes de ciència.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES