domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCatalàIniciem el projecte We Are The World amb bon peu i bon...

Iniciem el projecte We Are The World amb bon peu i bon ritme!

L’alumnat de 3r d’ESO ha gaudit de diverses activitats que només podíem haver fet mitjançant el projecte. Un cop distribuïts en grups i assignats en la representació d’una delegació de l’ONU, ens hem endinsat en ampliar els coneixements en català i en anglès de geografia política mundial, treballant els diferents models d’estat i incidint en els trets característics d’una societat democràtica, així com en els valors defensats en la Declaració dels Drets Humans i els pacifistes més rellevants de la història.

Entre altres activitats destaquem la creació de jocs gamificats amb preguntes i respostes sobre l’ONU o l’exposició de cartells amb notícies sobre un article de la Declaració dels Drets Humans on també hi reflexionen sobre el compliment d’aquest dret humà al món.

  • Imatges dels jocs ONU
  • Imatges exposició articles de la Declaració dels Drets Humans.

D’altra banda, l’alumnat ha iniciat el desenvolupament del Country Book de cada delegació de les Nacions Unides. Es tracta d’un llibre digital que l’alumnat va completant per fascicles al llarg del curs i que en finalitzar serà un resum de tot el que ha anat aprenent del país que representa en la seva delegació.

Seguirem gaudint de la geografia física i humana en els propers trimestres, el que permetrà a l’alumnat tenir un coneixement molt més complet i global de la geopolítica del món i així poder representar adequadament la seva delegació en la simulació de l’Assemblea General de les Nacions Unides.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES