martes, junio 18, 2024
spot_img

Joc Net al Pati

El projecte de Joc Net al Pati consisteix a organitzar activitats esportives per als alumnes del centre amb la intenció de promoure el joc net entre els alumnes i una competència sana. Volem fomentar els valors del respecte, companyerisme i joc en equip. També busquem incentivar als participants a adquirir un estil de vida saludable a través de l’esport. A més, busquem promocionar la creativitat amb activitats que permeten expressar-se i aprendre a parlar en públic. A través dels escacs i del Ping-pong, volem que els participants desenvolupin les seves capacitats estratègiques.

Els alumnes de 1r de Batxillerat C ens encarreguem de l’organització i realització de les activitats que es porten a terme durant la mitja hora de pati de dimarts a dijous. Actualment oferim les activitats Futbol, Bàsquet, Volley, Ioga, Ping-Pong, Zumba, Escacs i Teatre.

Als esports d’equip organitzem petites lliguetes i a les activitats de Zumba i Teatre tenim la intenció d’organitzar representacions i coreografies.

Al projecte hi participen uns 150 alumnes del centre tot i que hi ha activitats on l’assistència és lliure i no s’han d’inscriure fet que significa que aquest numero pot variar.

En bàsquet comptem amb la participació de 7 equips d’entre tres i cinc participants, a escacs comptem amb 12 participants, a futbol hi participen 11 equips de sis o set persones, a Ioga la participació és lliure i normalment hi ha entre 10 i 15 participants, a Ping-pong hi participen 6 persones, a Teatre la participació també és lliure però normalment hi ha una assistència d’unes 20 persones, a Volley hi ha 4 equips de 5 o 6 persones i a Zumba l’assistència també és lliure però normalment hi participen unes 15 persones.

El nostre objectiu es que els alumnes del centre gaudeixin d’una estona on puguin relacionar-se i desenvolupar la seva creativitat, esportivitat i estratègia.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES