sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioActivitatsAnem al Caixaforum

Anem al Caixaforum

Els alumnes de primer de batxillerat de la matèria Economia de l’Empresa hem passat un matí ben intens al Caixaforum amb un denominador comú: la passió.
En primer lloc, vam participar a la conferència BROSMIND – Farmàcia i disseny industrial… fins que la passió s’imposa dintre del cicle «Futur Variable».
Els germans Mingarro, fundadors el 2006 del prestigiós estudi d’il·lustració i disseny gràfic Brosmind, van reflexionar sobre el seu passat: el més llunyà quan passaven el seu temps dibuixant còmics, construint vehicles per a les seves joguines o fent pel·lícules amb la seva càmera domèstica i el més recent quan estudiaven el que creien que havien d’estudiar fins el moment en què la passió s’imposa i es transforma en professió.
Després vam realitzar el taller d’emprenedoria Caixalab Experience. Es tracta d’un taller multimèdia interactiu en un entorn innovador pertreballar el concepte d’emprenedoria i les característiques i els valors de l’actitud emprenedora. En un dels àmbits, veiem i escoltem testimonis d’emprenedors d’èxit i tots coincidim en una sensació: la passió que desprenen per la seva idea, pel seu negoci, per la feina ben feta.
Per últim, no vam desaprofitar l’ocasió de visitar l’exposició Pixar, un símbol de talent i innovació en cinema d’animació: passió en estat pur!
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES