Grup 4

El Projecte del Grup 4 implica els alumnes IB en una tasca on es valoren la cooperativitat, la creativitat i habilitat per estudiar la ciència interdisciplinàriament. Aquest projecte es completa el primer any, coincidint amb la setmana de la ciència (novembre).

Tots els alumnes del Batxillerat Internacional han de cursar obligatòriament matemàtiques i una ciència, ja sigui Biologia, Química o Física (pertanyents al grup 4 de l’IB, d’aquí el nom del projecte), de manera que independentment del programa dissenyat personalment, tot l’alumnat hi participa, aportant-hi el seu coneixement en perspectiva.

Els temes del Grup 4 inclouen tant la biologia, com la química i la física, amb implicacions ambientals, socials i ètiques que comporten la ciència i la tecnologia, mantenint una mentalitat i consideració global.

La naturalesa del projecte pot ser tant pràctica com teòrica, i es presenta davant d’un jurat i una audiència per a la seva avaluació, en forma de presentació conjunta de tot l’alumnat.