Activitats i projectes

Des del nostre departament pensem que la millor manera de treballar amb els alumnes és creant projectes per l’alumnat. Aquests estableixen vincles amb institucions de referència dins del món de l’art i el disseny. A continuació us presentem alguns d’aquests projectes:

Fundació Miró

Participem amb projectes de l’Espai 13 de la Fundació Miró des del curs 2012. Disposem d’accés privilegiat al museu i també al taller dels artistes d’aquest espai durant tota la temporada, també als comissaris de les exposicions. Programem visites al nostre centre per part de personal del museu i també dels artistes. El museu ens proposa la realització guiada d’una sèrie de pràctiques a partir de continguts relacionats amb Dibuix Artístic i també d’altres matèries puntualment (Volum i Fonaments de les Arts). El fet de que les pràctiques de la escola tinguin aquest tipus de repercussió estem segurs de que millorarà la qualitat de tot el nostre treball i també el grau d’entusiasme dels alumnes.

Podeu veure totes les entrades relacionades amb el projecte amb aquest enllaç.

Presentació del projecte Perplexitat per part dels responsables de la Fundació Miró

MACBA

Estem treballant conjuntament amb el servei educatiu del museu, per concretar propostes dins el currículum de les matèries del Batxillerat. L’entitat s’adapta a les nostres demandes i programarem conjuntament activitats que ens portaran al museu en més d’una ocasió.

Podeu veure totes les entrades relacionades amb el projecte amb aquest enllaç.

Entitat A Bao a Qu

Treballant amb aquesta entitat que introdueix l’aprenentatge de la fotografia i el cinema a diferents nivells educatius, tant a l’ESO com al batxillerat.

Col.legi de Llicenciats en BBAA

Estem treballant amb el Col.legi de Llicenciats per estudiar noves maneres d’enfocar l’ensenyament de l’art i el disseny dins dels currículums de l’ESO.

La Pedrera

Durant el primer trimestre participem en el festival “De prop”. Cicle de concerts musicals a la Pedrera, dins el projecte “Cinema en curs”. L’alumnat de 1r de batxillerat ha col.laborat en la realització d’un vídeo de cinema experimental que acompanyarà el concert del cantautor The new Raemon.