miércoles, octubre 16, 2024
spot_img
InicioESOProjecte de 3r d'ESOPubliquem algunes imatges relacionades amb l'inici del projecte de 3r d’ESO

Publiquem algunes imatges relacionades amb l’inici del projecte de 3r d’ESO

Aquest projecte es desenvolupa des de Tecnologia, Experimentals i Visual i Plàstica. Aquest s’inicia amb tot l’alumnat de 3r estudiant aquest magnífic documental sobre els codis que operen a la natura. El nivell científic de l’audiovisual és exacte per despertar la passió envers la geometria amb l’alumnat amb el qual treballem.

Després de formar els grups d’alumnes que duran a terme el projecte des de les tres matèries s’estudien els elements necessaris per poder realitzar les pràctiques. Les primeres activitats són una mena de treball inicial en el qual es poden veure mancances, però també eines que ja tenim força desenvolupades per tirar endavant amb seguretat.

En aquests exemples veiem el treball a la llibreta de projecte relacionat amb geometria plana.

L’alumnat ha interioritzat ràpidament la importància del treball amb la llibreta personal i a partir d’ara començarem a fer treballs d’aplicació creativa d’aquests conceptes. A més hem fet una autoavalució de tot plegat per tal de millorar els diferents apartats.

A finals de trimestre us mostrarem els resultats globals del projecte Estrumetacles sobre l’estudi general d’estructures.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES