Dijous, setembre 24, 2020
Inici Activitats Xerrada sobre l'esclerosi

Xerrada sobre l’esclerosi

L’Institut Moisès Broggi s’ha volgut afegir a aquesta “moda” de la recollida de taps. Però, recollir-los per què?, i per a qui? i quins taps?  La resposta a totes aquestes preguntes era el motiu de la xerrada “Al Broggi recollim taps” que el passat dimecres 17 d’abril ens va fer Alfred Torres, un gran comunicador alhora que fundador de la FGAM.
I és que d’ara fins a final de curs, recollirem taps (qualsevol tipus de tap de rosca- de tetrabricks, d’ampolla, de detergent…serveix  i també les tapes de foie-gras i semblants). I els recollim per a la Fundació Grup d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple, de la que l’Alfred Torres  n’és un dels fundadors.
La FGAEM és una fundació sense ànim de lucre, creada i dirigida per afectats. El seu lema: “VOLEM VIURE, VOLEM CURAR-NOS I TENIM PRESSA” ho diu tot. Fan moltes activitats dirigides a obtenir fons, però no per atendre als pacients que tenen aquesta la malaltia degenerativa i incurable, sinó per obtenir recursos destinats a l’estudi i recerca d’aquesta malaltia.
Enguany, entre altres activitats, han afegir la recollida de taps, a la que el Broggi s’hi ha volgut afgegir.
L’Alfred, que coneix en primera persona la malaltia, ens va fer comprendre a tots què per a un malalt l’esclerosi  múltiple, i que cal aprendre a conviure amb la malaltia però plantant-li cara i buscant arreu els recursos financers que la recerca necessita.
Les més sinceres gràcies al gran comunicador i professor de Cicles a l’Institut Moisès Broggi, l’Alfred Torres, que des de l’humor més sincer ens va saber frepar amb la més absoluta realitat de l’esclerosi múltiple.
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments