Dimarts, novembre 24, 2020
Inici Activitats Xerrada sobre Keamics al cicle formatiu de Cures auxiliars d’infermeria.

Xerrada sobre Keamics al cicle formatiu de Cures auxiliars d’infermeria.

El dia 1 d’abril van venir al institut dues persones de l’associació i una infermera de l’Hospital de la Vall d’Hebrón.

Marta Allué i Ferran Delgado, de l’associació de persones cremades, Kreamics, han vingut a explicar-nos com es van sentir al moment dels seus accidents, durant l’estada a l’Hospital de la Vall d’Hebron i durant la recuperació. Ens van deixar clar la importància de ser resilients.

Una de les funcions de l’associació és ajudar i donar suport als nous cremats.

Evidentment ens van aclarir que sense les cures del personal d’infermeria ningú ho hagués aconseguit. Per comprendre una mica més l’estat d’aquestes persones ens va acompanyar la senyora Mercedes Montané que ens explicà les cures especials que s’han de fer en aquests casos i la importància d’ésser empàtics així com intentar aconseguir el millor confort en la seva estada a l’hospital.

De l’experiència personal, pretén tocar les emocions i fer-nos partícips de la fragilitat amb la que arriben els pacients al nostre servei. La paraula empatitzar no queda buida quan ens la proposa Merche, ens queda molt clar perquè és important posar-se al lloc de l’altre, per petita que sigui l’estona que estem amb aquest pacient.

Els alumnes han valorat molt positivament aquesta activitat i volem agrair a Merche que per molts anys podem gaudir d’aquesta experiència. Una activitat del tot imprescindible en aquest cicle formatiu.

Gràcies Merche.

Paco Rico
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments