Xerrada “Radiologia de l’aparell digestiu”

0
1674

El passat 7 de novembre, l’alumnat de segon curs del Cicle formatiu de grau superior d’imatge per al diagnòstic, van poder gaudir (al mateix Institut Moisès Broggi) de la xerrada “Radiologia de l’aparell digestiu” realitzada per David Llopis, tècnic superior en imatge per al diagnòstic.

La xerrada va durar una hora i mitja aproximadament. L’alumnat (guiat per en Llopis) va fer un recordatori anatòmic, va interpretar diverses imatges radiològiques, va repassar com es realitzen correctament diverses proves diagnòstiques i, entre d’altres i per acabar, va participar (de manera grupal) a un Kahoot®! creat pel mateix Llopis, el qual va permetre comprovar que l’alumnat havia entès i havia interioritzat tots aquells continguts treballats durant la mateixa xerrada. A més a més, l’equip guanyador va tenir un dolç premi…

L’alumnat va poder interactuar amb un tècnic amb àmplia experiència professional. Una de les frases amb més rellevància de la mateixa xerrada va ser: “L’exploració radiològica que més irradia és aquella que no està indicada”. En resum, va ser una xerrada molt enriquidora que va permetre apropar als futurs tècnics superiors en imatge per al diagnòstic a l’entorn laboral.

Pepa Yañez i Nàdia Simó, professores del Mòdul professional 5 (Radiologia especial)