Dilluns, novembre 23, 2020
Inici Activitats Diades Vuitena edició del Broggiciència a 3r d'ESO

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s’està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l’institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l’alumnat participa fent experiments que fan davant dels companys. Es fa tant al primer com al segon cicle de l’ESO. L’alumnat del primer curs del Batxillerat internacional exposa la seva recerca just a l’alumnat de 3r. En aquest article, en concret, volem mostrar alguns dels experiments realitzats per aquest grup de 3r d’ESO com ara el Ball de les panses, l’Ou dintre d’una ampolla, el Foc a les mans, el Porexpan que es desfà, un Volcà d’escuma, un Fluid no newtonià amb maizena, les ones sonores amb colors, i alguns altres.

Un munt d’experiències que desperten la curiositat i l’interès pels fenòmens físics, químics i tecnològics del nostre entorn, entre aquestes noies científiques i aquests nois científics del nostre Institut Moisès Broggi.

Per votació del grup, l’experiment que es consideri el millor de la classe rebrà un diploma i un premi sorpresa durant la setmana d’entrega de Premis STEAM (Science, Technology, Engineering Art & Mathematics)

Vídeo d’un dels experiments que més va agradar, La visualització del so.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments