Dilluns, novembre 30, 2020
Inici Visual i plàstica Batxillerat d'arts Visitem l'escola de fotografia Grisart

Visitem l’escola de fotografia Grisart

El passat divendres 6 de novembre vam visitar l’escola de fotografia Grisart amb l’alumnat de 2n de Batxillerat d’Arts. A l’arribada ens va rebre el Rafa Badia, ens va presentar l’exposició del vestíbul i tot seguit vam visitar les instal·lacions. Posteriorment en Rafa ens va fer una presentació i ens va ensenyar treballs de l’alumnat de l’escola de diferents tipologies. De fotografia publicitària, de fotografia de creació artística i també vam veure un documental sobre la boxa, treball final d’una alumna de l’escola. Molt interessant !

 

Després vam fer una pràctica d’il·luminació a l’estudi amb Daniel Solsona i David Molero. Per grups l’alumnat va anar passant per fer-se fotografies amb diferents tipus d’il·luminació: il·luminació lateral, frontal, contrallum, llum difosa, llum rebotada, llum directa… fons blanc, fons negre. Una experiència única per posar en pràctica conceptes que reprendrem a l’institut.

 

Posterioment vam anar a la Sala d’ordinadors i sobre les fotografies fetes vam fer una pràctica amb photoshop. El Daniel Solsona va explicar a l’alumnat les eines bàsiques de retoc d’imatges.

Una jornada molt profitosa i molt ben avaluada pel nostre alumnat.

Volem donar les gràcies a l’escola Grisart per la jornada, molt especialment a Selva Ramírez per totes les gestions, al Rafa Badia, Daniel Solsona i David Moreno per haver-nos atès i haver compartit amb nosaltres el seu saber.

 

Most Popular

Activitats del Broggiciència amb l’alumnat de 2n d’ESO

Durant aquesta edició del Broggiiència, l'alumnat de 2n d'ESO ha participat amb una àmplia varietat d'experiments al laboratori. Algunes d'aquestes experiències ens...

Premi Sambori de Narrativa 2020

La Júlia Mas del 2n de Batxillerat Internacional ha estat guardonada amb el 2n premi del concurs de narrativa Sambori. Enguany es...

Setmana de la ciència 2020

Benvinguts i benvingudes a la setmana de la ciència 2020 a l’Institut que tindrà lloc des del 16 fins el 30 de...

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Recent Comments