Visita dels alumnes de l’institut Bergen de Noruega

0
686

El passat dijous 19 d’octubre, el nostre centre va rebre la visita d’uns estudiants noruecs d’un institut de Bergen i els estudiants de 1r de Batxillerat C els vam acompanyar.

Per començar, ens vam reunir amb ells a l’Aula Magna, on es va dur a terme la presentació. Tres alumnes es van encarregar d’explicar als estudiants la història i el funcionament del nostre institut i les diverses modalitats de batxillerat que s’hi poden cursar.

Després, vam dividir els estudiants noruecs en grups per ensenyar-los l’institut, explicant sobretot els projectes artístics que hi ha exposats als passadissos. A continuació, vam fer dues activitats junts: un petit tast d’una tradició molt nostra, els castellers i la realització d’un projecte artístic explorant el moviment dels nostres cossos.

Per acabar, vam compartir un petit piscolabis.

Ens ho vam passar molt bé, i creiem que és una gran oportunitat per conèixer gent nova d’un país diferent del nostre. Per això, estem molt contents d’haver pogut organitzar la visita dels estudiants noruecs i haver passat unes hores amb ells. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots nosaltres!

Anna R. i Carlota S., 1r Batxillerat C