Dissabte, setembre 19, 2020
Inici Institut Cicles formatius Visita de l'alumnat i professorat de Lió al febrer

Visita de l’alumnat i professorat de Lió al febrer

Els dies 11, 12 i 13 de febrer, l’Institut Moisès Broggi va rebre la visita d’alumnes i professorat del Institut de Formation en Santé du Centre Hospitalier Saint Joseph-Saint Luc de Lió (França).

Durant  tres dies van poder fer la visita a les instal·lacions dels centres de Respir Residencial per a persones grans i per a persones amb discapacitat intel·lectual al recinte Mundet. Durant tot el matí vam poder veure les instal·lacions i conèixer millor aquest programa que ofereix la Diputació de Barcelona dirigit als cuidadors de persones amb un cert grau de dependència .

Van ser tres dies d’intercanvis d’experiències i coneixements, tant per a l’alumnat com per al professorat, ja que ells ens van presentar la seva Ciutat, Lió, el seu centre i els seus estudis podent  veure les diferències entre els curriculums i les sortides laborals.

Els nostres alumnes van preparar  tallers i xerrades de les activitats i pràctiques que fem al centre.


I perquè també disfrutessin de la ciutat i donada la  nostra proximitat els vam deixar a la visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau.

Van ser tres dies intensos i molt interessants, on hi va haver un apropament i alhora una obertura al país veí que ha estat molt enriquidora, tant a nivell professional com cultural i personal.

La visita va finalitzar amb un esmorzar de germanor.

Desitgem que aquesta visita hagi estat l’inici de properes col·laboracions.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments