Diumenge, octubre 25, 2020
Inici Visual i plàstica Activitats i projectes Visita al MACBA amb els alumnes de 1r d'ESO

Visita al MACBA amb els alumnes de 1r d’ESO

Com a conclusió del projecte de 1r d’ESO que han realitzat els alumnes aquest trimestre, hem fet una visita alMACBA per veure com fotògrafs i artistes de renom utilitzen la fotografia per expressar les seves idees.
Hem pogut gaudir dels retrats d’ Allan Sekula, de Sandra Balcells, de Gerhard Richter…. Hem comprovat que un retrat va més enllà del personatge i que de vegades també es pot fer un retrat de la societat que ens envolta.
A part de la visita que hem fet pel museu, també hem conegut el concepte de performance i hem fet un taller on els quadres han inspirat moviments del nostre cos. Hem dibuixat obres del museu i després les hem interpretat amb el cos.
Ha estat un primer contacte amb el món de l’art contemporani.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Comencem Cinema en curs

Un any més comencem el projecte Cinema en curs a 1r de Batxillerat Artístic. Aquest curs tenim el plaer de comptar amb...

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d'octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l'Anna C. que...

Recent Comments