Dijous, setembre 24, 2020
Inici Activitats VI Jornada Sanitària

VI Jornada Sanitària

AJUDA INTERNACIONAL: INTERVENCIÓ SANITÀRIA

La VI Jornada sanitària aquest any va tenir un caire internacional tractant aspectes d’ajuda humanitària sobretot des del camp sanitari.

Podeu descarregar el tríptic de la Jornada amb aquest enllaç (pdf).

Després de la inauguració que va fer el director del centre senyor José Manuel Celorio, es va iniciar la jornada amb la intervenció del senyor Xavier Bartolí, membre fundador de la cooperativa humanitària que va parlar de: ”Ajut internacional: de l’Acció Humanitària a la Cooperació al Desenvolupament”.

A continuació la primera ponència va anar a càrrec de la Sra. Ana Olmo i la Sra. Teresa Pastor, Infermeres de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron: “La Cooperació des de dos vessants complementaris”

La ponència 2 “Experiències de l’assistència a catàstrofes humanitàries”

Va estar a càrrec de TES de la unitat UIS del SEM.

Després el senyor Xavier Tomàs especialista en radiodiagnòstic va parlar de “Tècnics en Imatge i Cooperació. Realitat o ficció”

I per finalitzar es fa fer un “debat de conclusions, taula rodona” moderada per la Senyora. Anna Jarque amb la participació dels diferents convidats i assistents.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments