Dijous, octubre 1, 2020
Inici Activitats Tret de sortida de l'aliança Broggi-MACBA

Tret de sortida de l’aliança Broggi-MACBA

El passat 17 d’abril es va presentar a l’escola Josep M de Sagarra el programa “Magnet, aliances per a l’èxit educatiu”. Una iniciativa impulsada per la Fundació Jaume Bofill i el departament d’Ensenyament.

El programa promou “LA INNOVACIÓ EN ELS CENTRES EDUCATIUS A TRAVÉS D’ALIANCES AMB INSTITUCIONS CULTURALS I CIENTÍFIQUES DE REFERÈNCIA”.

Aquest programa l’iniciem al Broggi amb l’aliança Broggi-Macba (institut Moisès Broggi-Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

El projecte ens ha de permetre a 4 anys vista desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat on l’àrea artística sigui l’eix vertebrador del currículum de la resta de matèries.

  

Imatges de la roda de premsa. D’esquerra a dreta: Joan Abellà (gerent del Museu d’Art Contemporani de Barcelona), Ismael Palacín director de la Fundació Jaume Bofill, Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Àngels Cases, directora de l’escola Josep M. de Sagarrra.

  

Imatge dels representats de totes les institucions que participen en el programa. Escoles, instituts i institucions.

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços:

Web del consorci d’Educació de Barcelona

Web de la Fundació Jaume Bofill

Imatges cedides pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments