Dimarts, setembre 22, 2020
Inici Activitats Sortida a Empúries i aiguamolls de l'Empordà

Sortida a Empúries i aiguamolls de l’Empordà

L’alumnat de 1r d’ESO ha sortit el dia 3 de maig al MAC d’Empúries i als Aiguamolls de l’Empordà.

Al matí van participar per grups en una Gimcana pels racons d’Empúries, un joc de pistes que va permetre el descobriment del jaciment a partir d’unes pistes.
Els alumnes van recórrer el jaciment per conèixer les ciutats romana i grega d’una manera lúdica i divertida
La gimcana els va permetre interpretar-ne les restes, recrear els espais i tenir una visió molt detallada de com vivien els grecs i els romans a Empúries.

Desprès de dinar ens vam trobar amb els tres guies que ens acompanyarien en la nostra ruta pels aiguamolls.

Una tarda de sort i de bon temps on vam trobar tot tipus d’habitants de la zona, vam poder gaudir de l’inici de la primavera en tot el seu esplendor.

Ànecs de coll verd, cames llargues, flamencs, granotes, tortugues, fotges amb les seves cries, cavalls típics de la camarga, daines, cigonyes en els seus enormes i pesats nius, martinet comú..i molts més.

Vam poder observar individus estudiats recentment a classe, com els líquens que a tots ens fa fer gràcia veureu in situ i no al laboratori.

Un dia fantàstic, didàctic, amb bona companyia i molt productiu.

Gràcies als alumnes pel seu interès i la seva gratitud vers la sortida, a les professores acompanyants pel seu bon humor i als guies pels seus coneixements i la seva simpatia.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments