Dilluns, desembre 5, 2022
spot_img
IniciVisual i plàsticaBatxillerat d'artsProjecte de modificació de les finestres del gimnàs

Projecte de modificació de les finestres del gimnàs

Continuem treballant en el projecte de reforma de la façana de l’institut, ara en la part de la façana interna del pati. Seguim col.laborant amb l’equip d’arquitectes de Biohabita!. En aquesta ocasió el grup d’alumnes del batxillerat d’arts, des de la matèria de disseny, es va proposar la tria cromàtica que afectaria al redisseny de les finestres del nostre gimnàs.


Aquest treball segueix la línia estilística que va crear el grup d’alumnes que va dissenyar la distribució cromàtica de les mallorquines de la façana exterior. L’alumna que va fer la proposta va seguir un patró intercalat a partir dels tres colors representatius del Broggi. Va intentar mantenir un cer equilibri entre ells, sense que hi hagués cap color que destaqués més. El resultat pretén aconseguir una idea d’harmonia.

Aviat us comentarem més notícies d’aquest projecte.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Most Popular

Recent Comments