Divendres, març 31, 2023
spot_img
IniciBatxilleratBatxillerat InternacionalProjecte de classes de reforç d'ESO

Projecte de classes de reforç d’ESO

Durant aquest primer trimestre, 14 estudiants de batxillerat internacional hem estat darrere d’un servei de classes de reforç pels alumnes de primer d’ESO. Des de matemàtiques, anglès, i llengua catalana i castellana, hem preparat i impartit classes als alumnes per ajudar-los amb els seus dubtes i dificultats. Ens sentim agraïts, tant per CAS com pel propi institut, que s’hagi permès i promocionat aquesta activitat, gaudint així de l’oportunitat d’ajudar en un ambient proper i educatiu. 

Tot i que cadascun de nosaltres s’encarregui de diferents assignatures i alumnes, hem necessitat coordinar-nos com a grup perquè el projecte funcionés. Del projecte, destaquem la gratificació que té veure l’agraïment dels alumnes i, sobretot, veure el seu progrés. Considerem que aquesta activitat, com totes les de servei CAS, en general, són gestos que omplen d’orgull a qui els fa quan veu que les seves accions treuen fruits. D’aquesta manera, recomanem moltíssim l’experiència CAS, ja que és un procés de donar i rebre, de regalar i ser agraït, de convivència i, sobretot, de molta solidaritat!!!

Grup de 1r C (Batxillerat Internacional)

Aquest curs, he començat a fer CAS amb la intenció de resoldre certes necessitats tant personalment com de la comunitat. Aquest trimestre m’he centrat en diferents serveis a l’institut i en la millora de la meva creativitat. A l’institut, he començat a fer classes de reforç de català i castellà als alumnes de 1r, d’aquesta manera he pogut millorar la meva manera d’explicar i expressar-me. De fet, això m’ha fet adornar que de gran m’agradaria ser professora o treballar de cara al públic. A més a més, he utilitzat el trimestre per mantenir una de les meves activitats preferides des de fa anys que és el teatre. He millorat les meves habilitats i he pogut experimentar. Tinc moltes ganes de seguir amb diferents projectes que he iniciat.

Bruna F.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments