Dilluns, setembre 25, 2023
spot_img
IniciBatxilleratBatxillerat InternacionalProjecte CAS de classes de reforç

Projecte CAS de classes de reforç

Fa uns quants mesos, molts dels alumnes de 1r de batxillerat internacional, oferim classes de reforç a alguns dels alumnes de 1r i 2n de l’ESO.

Tot va començar arran de l’assignatura CAS (sigles de Creativitat Activitat i Servei), en aquesta s’ha de fer 60 hores d’activitat, activitat i servei, respectivament. La professora ens va proposar que com a hores de servei podíem ajudar als nens i nenes de l’ESO que més ho necessitin en les assignatures que més els hi costi. Jo em vaig oferir per ajudar als alumnes que tenien més dificultat amb les matemàtiques. A l’octubre vam començar les primeres classes de reforç. A mi em va tocar ajudar a dues nenes de 1r de l’ESO. Primer les ajudava amb els deures que tenien, després si tenien algun dubte sobre el temari que estaven fent els hi explicava. O bé si volien reforçar algun concepte, fèiem exercicis a la pissarra perquè practiquin el que més els hi costava. Alguna vegada utilitzaven jocs en línia o bé petits reptes per a reforçar el seu desenvolupament matemàtic.

Està sent una experiència molt agradable perquè les dues alumnes tenen una bona actitud i mentre aprenen matemàtiques passen una bona estona. A més jo també aprenc d’elles i m’emporto moltes anècdotes i pensaments que em comparteixen.

Paola C.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments