Divendres, setembre 25, 2020
Inici Batxillerat Batxillerat Internacional Presentació oficial del Batxillerat Internacional

Presentació oficial del Batxillerat Internacional

El 28 de novembre es va fer la presentació del primer curs del batxillerat internacional a l’institut Moisès Broggi.

En l’acte de presentació van participar la Sra. Mercè Massa (Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona), el Sr. Miquel Essomba (Comissionat d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de BCN), altres responsables de l’administració implicats en aquest procés de transformació, professorat, famílies i alumnat del batxillerat internacional.

Amb la implantació d’aquest batxillerat es tanca un procés de transformació del centre que ha estat molt intens i que està tenint uns resultats positius.


Fa sis anys estàvem intentant recuperar un centre que tenia molt poca acceptació en l’entorn i necessitava reorientar el seu projecte educatiu. La implicació de les administracions i del professorat del centre va fer possible portar a bon port aquesta transformació de l’institut.

Han estat uns cursos que s’han desenvolupat a un ritme frenètic. Al llarg d’aquest temps el centre ha anat millorant la seva oferta educativa i alhora revisant la metodologia d’aula per respondre millor a les necessitats de l’alumnat i de l’entorn. Etapes destacables d’aquest procés són: la incorporació de cicles formatius de la família sanitària; el treball per projectes en l’ESO, implicant-se en el projecte Magnet –en col·laboració amb la Fundació Bofill i el Macba- i en el Global Scholars –amb la Fundació Bloomberg Philanthropies-; la incorporació del batxillerat artístic; la participació en el Projecte de Qualitat i Millora Continua; i per l’últim, l’autorització per a impartir el Programa Diploma del Batxillerat Internacional.

Que l’institut Moisès Broggi sigui l’únic centre públic de Barcelona autoritzat a impartir aquest batxillerat és un honor per a tot el professorat que ha estat implicat en la transformació del centre.


Ara tenim al davant el repte de la consolidació. Esperem saber donar resposta a les demandes del nostre alumnat. 

Article anteriorGlobal Scholars
Article següentRenovació del Consell Escolar
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments