Dilluns, octubre 26, 2020
Inici Departaments Castellà Presentacions orals dels projectes artístics del 1rT

Presentacions orals dels projectes artístics del 1rT

Acabat el primer trimestre fem les presentacions orals dels projectes artístics de 1r, 2n i 3r d’ESO.

Una manera de potenciar l’expressió oral, el treball en grup i l’assoliment dels continguts treballats durant el 1r trimestre.

L’alumnat de 1r d’ESO sota el tema Qui sóc i com som, mostra davant una gran pantalla corbada amb tres projeccions simultànies un seguit d’activitats lligades al retrat a través del dibuix, fotografia o text (amb la conseqüent investigació personal i familiar). Aquestes activitats han estat guiades des de les àrees de Visual i Plàstica, Català i Socials.

 

 

 

 

A 2n d’ESO anem a la Sala d’actes, i per grups l’alumnat ens mostra en diferents formats el treball relatiu al projecte “El món dels objectes” en relació amb la maleta ExpressArt. Representació d’ obres de teatre, creació de pàgines web, presentacions audiovisuals…. Diferents maneres de presentar els continguts treballats a Castellà, Visual i Plàstica i Anglès.

 

 

I a 3r d’ESO des de l’aula Magna ens presenten el projecte ESTRUMETACLES. El projecte artístic més científico-tecnològic. Estructures aconseguides des de les àrees de  Naturals, Matemàtiques, Tecnologia i Visual i Plàstica. L’artista GEGO inspira les creacions de l’alumnat.

 

 

Una bona manera d’acabar el 1r trimestre !!

Most Popular

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Comencem Cinema en curs

Un any més comencem el projecte Cinema en curs a 1r de Batxillerat Artístic. Aquest curs tenim el plaer de comptar amb...

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d'octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l'Anna C. que...

Recent Comments