Dilluns, novembre 23, 2020
Inici Visual i plàstica Activitats i projectes Presentació de projectes a les famílies: tot un art!

Presentació de projectes a les famílies: tot un art!

El juny passat vam fer la presentació dels projectes artístics i d’innovació de l’ESO per a les famílies. De fet ja fa força anys que tanquem el curs amb aquest moment de comunicació amb les famílies. Es tracta que l’alumnat i el professorat faci arribar a les famílies d’una manera pràctica i directa un tast de la feina feta durant el curs en el marc dels diferents projectes de l’ESO.

Doncs bé, el juny passat vam tenir la sort que la Fundació Jaume Bofill va venir a gravar l’experiència i n’ha produït un vídeo. Amb la FJB fa molts anys que col·laborem. Hem participat durant quatre cursos dels seus projectes Magnet i després hem mantingut el vincle pedagògic. Gràcies a aquesta col·laboració el nostre projecte educatiu s’ha vist enriquit amb aliances tant importants com la que mantenim amb el MACBA, amb una formació de molta qualitat per al professorat, i en general amb un acompanyament molt valuós al llarg del procés de construcció dels nostres projectes artístics i d’innovació de l’ESO. Persones com la Roser Argemí (cap de projectes de la FJB) han estat claus en aquest procés de creixement col·lectiu.

Esperem que gaudiu d’aquest vídeo tant com vam gaudir les persones que vam participar en la presentació de projectes el juny passat!

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments