Dilluns, gener 30, 2023
spot_img

Portes obertes

Ja tenim les dates de les Portes Obertes d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius (actualitzarem la informació sobre preinscripcions i matrícula des d’aquest aquest enllaç). Aquest any totes seran presencials.

Batxillerat Internacional: 31 gener i 1 de febrer a les 18h30.

Formulari inscripció portes obertes 31 gener, a 18:30h.
Formulari inscripció portes obertes 1 febrer, a 18:30h.

Per més informació visiteu aquest enllaç. 

ESO: 28 de febrer a les 17:30h i a les 19.00h. Formulari d’inscripció  Per més informació visiteu aquest enllaç.  

Batxibac: 21 de març a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per informació del Batxibac visiteu aquest enllaç. Tanmateix, els alumnes que desitgin cursar el Batxibac i que no tinguin cap certificat de nivell B1 poden fer-ho en haver superat un test de nivell que organitzarem aquí a l’Institut Moisès Broggi el dia  11 d’abril a les 18h. 

Batxillerats  Científic Tecnològic i Humanístic Social i Artístic: 28 de març a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Cicle formatius de Grau Mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries (TES): 29 de març a les 18:00h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.Cicle formatiu de Grau Superior d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear (IDMN): 17 de maig a les 18:00h.  Formulari d’inscripció.Per més informació visiteu aquest enllaç.

Per consultar les dates de preinscripció podeu consultar.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Most Popular

Recent Comments