Dilluns, gener 30, 2023
spot_img
IniciInstitutInformacionsPortes Obertes 2022

Portes Obertes 2022

Ja tenim les dates de les Portes Obertes d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius (actualitzarem la informacio sobre preinscripcions i matrícula des d’aquest aquest enllaç):

ESO: 2 i 7 de març a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Batxillerat Internacional: 23 de febrer les 18:30h. Per més informació visiteu aquest enllaç. Formulari d’inscripció.

Batxillerat Artístic: 30 de març a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Batxillerat Científic tecnològic i Humanístic Social:4 d’abril a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Batxibac: 21 de març a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per informació del Batxibac visiteu aquest enllaç. Tanmateix, els alumnes que desitgin cursar el Batxibac i que no tinguin cap certificat de nivell B1 poden fer-ho en haver superat un test de nivell que organitzarem aquí a l’Institut Moisès Broggi el dia 24 de març.

Cicles formatius de Grau Mig: CAI Cures auxiliars d’infermeria. 5 d’abril i 10 de maig a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Cicles formatius de Grau Mig: TES Tècnic Emergències Sanitàries. 6 d’abril i 11 de maig a les 18:30h. Formulari d’inscripció. Per més informació visiteu aquest enllaç.

Cicle formatiu de Grau Superior IDMN Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear: 18 de maig a les 18:30h. Formulari d’inscripció.Per més informació visiteu aquest enllaç.

Per consultar les dates de preinscripció podeu consultar:
http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general-2021

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments