Dilluns, novembre 23, 2020
Inici Institut Pla d’emergències de l'institut

Pla d’emergències de l’institut

.

Des de fa alguns anys que al llarg del primer trimestre es realitza un simulacre d’evacuació del centre per ajudar-nos a conèixer millor el Pla d’emergències, per detectar insuficiències de l’edifici i determinar mesures correctores, així com perquè tots els membres de la comunitat educativa adquireixin  hàbits de prevenció i autoprotecció.

Aquest curs, degut a la pandèmia, el Consorci d’Educació a dictat instruccions per aturar aquesta activitat fins que les condicions millorin. Amb tot els riscos existeixen, les situacions d’emergència es poden donar de forma imprevista  i les persones que ocupen les instal·lacions han de ser igualment coneixedores del Pla d’emergències  per actuar, si es dona el cas,  amb la mínima improvisació possible.

Per arribar a tota la comunitat educativa hem editat un vídeo explicatiu que orienta en relació a les actuacions que s’han d’adoptar en cas de produir-se una emergència que fes necessària l’evacuació de l’edifici.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments