Dilluns, setembre 25, 2023
spot_img

Passió per la costura

Fa tres anys vaig descobrir la meva passió per la costura, és a dir confeccionar peces de roba. En entrar a l’Institut Moisès Broggi per cursar el Batxillerat Internacional, va ser una sorpresa agradable descobrir que aquesta passió la podia utilitzar com a experiència contínua de CAS. Les raons pel qual aquesta experiència creativa podia servir eren múltiples. 

Per començar, jo realitzo costura a un atelier amb altres persones d’edats i rerefons diferents. D’aquesta manera, la costura em proveeix els valors que s’aprenen treballant en equip. Aquest és un dels resultats d’aprenentatge principals del Batxillerat Internacional. A més, indagant pel meu comte vaig descobrir la situació precària que no es vol treure a la llum dels treballadors de la indústria tèxtil. D’aquesta manera, confeccionant jo la meva roba redueixo l’impacte que té el fast fashion als treballadors i treballadores amb el sou mínim i el medi ambient. Tenir present l’impacte mundial de les nostres accions també forma part d’un dels valors principals que el programa de l’IB gira entorn. 

Finalment, les experiències CAS han de denotar el perfil de la comunitat del Batxillerat Internacional. Per aquest motiu, en aquesta experiència poso en pràctica els adjectius de pensadora, íntegra, solidària, audaç i reflexiva.

En conclusió, recomano en gran manera que com experiències CAS s’escullin algunes que prèviament apassionaven l’alumne/a en concret. D’aquesta manera, es poden aprofitar mentre es gaudeix.

Blanca R.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments