Dissabte, juny 10, 2023
spot_img

Noves experiències de CAS

Per acabar el segon trimestre i començar amb bon peu el tercer, des de l’assignatura de CAS, dins de l’àrea de la creativitat, m’he proposat el repte d’escriure un blog sobre música; un blog que m’agradaria compartir amb tots vosaltres. Abans, però, això ens porta a recordar la gran oportunitat que ens està brindant aquesta assignatura, situada al nucli (o al cor, com li agrada dir a la Montse) del Batxillerat Internacional: viure noves experiències. I és que estic segur que no són l’únic que ha pensat algun cop a la vida en escriure un blog o quelcom de l’estil; ara, amb el pretext de CAS, és l’oportunitat perfecta per dur-ho a terme.
Amb això realment el que vull fer és animar a la gent a fer allò que sempre han volgut i, en general, a viure noves experiències.
Dit això i amb el vostre permís, presento el meu blog. Titulat “música per a viatjar fins a Alpha Centauri”, el blog té la intenció d’explorar i descobrir el món de la música, amb l’excusa de buscar les cançons dignes de sonar en un viatge tan especial com aquest. Us convido a descobrir-lo i a dir la vostra a través dels comentaris.
Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç.

Teo B.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments