Divendres, octubre 30, 2020
Inici Activitats 3r ESO i MECÀNICA al Museu Agbar de l'aigua.

3r ESO i MECÀNICA al Museu Agbar de l’aigua.

Hem tornat al Museu de l’aigua de Cornellà amb els alumnes de3r d’ESO .

Hem anat en metro des de Sant Pau/Dos de Maig amb la línia blava, fins a Cornellà Centre.
Hem fet dos grans grups, i cadascun, a la seva vegada s’ha dividit en dos més per començar la visita amb un petit taller:  un sobre la distribució i l’altre sobre ‘l’ús de l’aigua.

Després, la Isabel i la Carlota, ens han fet de guies del museu. A banda de celebrar el pròxim dia de l’aigua, el 22 de març, dins del projecte d’ESTRUMETACLES, ens interessa tot la part de la mecanització per tal de distribuir l’aigua.

Dins del museu, ens han fet la visita, explicant el funcionament de les màquines i el recorregut que ha fet l’aigua del del seu punt de presa, fins l’arribada a casa.

Hem aprés els conceptes d’aigua directa, d’aigua indirecta i d’aigua virtual.

Justament en aquesta darrera activitat, sobre l’aigua virtual, hem vist coses tant sorprenent com que una WII implica un cost en aigua de 15.302 litres i una hamburguesa 2.180 litres d’aigua..

Un cop acabada la visita guiada, hem fet una sortida lliure pel museu, tocant molècules d’aigua i comprovant les propietats que aquesta té.

Aprofiteu les activitats que el Museu us proposarà de cara al dia 22 de març: Dia Internacional de l’Aigua.

Disfruteu de les entrades gratuïtes que el Museu ens va regalar i vam repartir entre tots l’alumnat de 3r per tal que ara, família, hi pugueu anar tots junts. 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Creació d’anuncis publicitaris

Els primers treballs del curs de la matèria de Disseny (Batxillerat d’Arts) plantegen un triple repte: Movilitzar els recursos...

Inventari de laboratori per part de l’alumnat de batxillerat

Aquest curs, un grup d'alumnes que cursen la matèria de química de 1r del Batxillerat Internacional s'han ofert a posar una mica...

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Recent Comments