Divendres, octubre 30, 2020
Inici Visual i plàstica Batxillerat d'arts IV Exposició de treballs de l'alumnat de Batxillerat a la Biblioteca Caterina...

IV Exposició de treballs de l’alumnat de Batxillerat a la Biblioteca Caterina Albert

El passat dimecres 19 d’abril, vam inaugurar una de les millors mostres de treballs que hem organitzat en els últims anys: la IV Exposició d’Arts Plàstiques a la Biblioteca Caterina Albert.

Aquesta exposició és possible gràcies a la col·laboració de moltes entitats: Macba, A Bao A Qu i els projectes Cinema en curs i Fotografia en curs, Fundació Miró i Biblioteca Caterina Albert, que ens deixa amablement la seva seu.

 

Hi va assistir molta gent, amics, pares i mares, institucions i també una gran representació d’alumnes.

 

L’acte va tenir inicialment un caire didàctic donat que va ser l’alumnat qui va explicar cadascun dels projectes exposats a la Bibiloteca a la sala d’actes.

 

La mostra reuneix:

Cartells de cinema d’autor realitzats a la manera de diferents estils d’il.lustració contemporània, en el marc del projecte Cinema en curs i Moving Cinema.

 

Un treball sobre els pòsters, les estructures i els mapes realitzat a la matèria de Disseny.

 

Llibres de foto-documentalisme contemporani realitzats a la matèria de Cultura Audiovisual. L’alumnat ha realitzat tant les fotografies com l’enquadernat fet a mà. I fotografies d’espais buits de 1r Batx.

 

També algunes fotografies fetes amb càmera de plaques en el marc del projecte Fotografia en curs i amb l’acompanyament de Mònica Roselló. El treball forma part del programa d’activitats de l’arxiu fotogràfic en el marc de l’exposició d’Humberto Rivas. En col·laboració amb el Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau.

 

Diferents treballs al carbó entorn als conceptes de paisatge i anatomia humana realizats per l’alumnat de 2n Batx Arts.

 

És difícil de valorar la mostra només amb aquestes fotografies. Caldrà que vingueu a la biblioteca per gaudir de la creació en majúscules!

 

Com a novetat, aquest any presentem un projecte curatorial realitzat en el marc del projecte MMS de la Fundació Miró .

 

Des de la matèria d’Arts Visuals del Batxillerat Internacional s’han dissenyat 4 projectes curatorials i han estat els alumnes de Dibuix Artístic els encarregats de realitzar les diferents obres.

 

Aviat publicarem articles específics per entendre millor cada treball.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Creació d’anuncis publicitaris

Els primers treballs del curs de la matèria de Disseny (Batxillerat d’Arts) plantegen un triple repte: Movilitzar els recursos...

Inventari de laboratori per part de l’alumnat de batxillerat

Aquest curs, un grup d'alumnes que cursen la matèria de química de 1r del Batxillerat Internacional s'han ofert a posar una mica...

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Recent Comments