Dilluns, octubre 26, 2020
Inici Institut Inici de les pràctiques del màster de professorat

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d’octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l’Anna C. que fa les pràctiques de Dibuix, el tutor de la qual serà en Paco R. L’Anna fa el Màster de Formació del Professorat de Secundària a la Universitat de Barcelona i estarà amb nosaltres fins a finals d’octubre. El Pràcticum I consta de 60 hores durant les quals farà tasques d’observació de la dinàmica de les classes i de coneixença de funcionament de l’Institut. Per aquesta raó assistirà a diverses classes, principalment d’Educació Visual i Plàstica i Dibuix Artístic, i s’entrevistarà amb els membres de l’equip directiu.Per altra part, l’Anna ja va estar vinculada al nostre centre el curs passat ja que va realitzar el Pràcticum II sota la supervisió de la Fanny F. Aquest curs les pràctiques s’han hagut d’adaptar a la situació sociosanitària, per la qual cosa se segueixen els protocols establerts per Sanitat i recollits a la guia docent del Màster i al Pla d’obertura de l’Institut.

Estem molt satisfets de comptar un curs més amb aquest alumnat per tal de poder compartir la nostra experiència docent i també per conèixer de primera mà als futurs docents. Moltes vegades aporten a la nostra pràctica una mirada externa molt valuosa.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Comencem Cinema en curs

Un any més comencem el projecte Cinema en curs a 1r de Batxillerat Artístic. Aquest curs tenim el plaer de comptar amb...

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d'octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l'Anna C. que...

Recent Comments