Dijous, gener 20, 2022
spot_img
IniciInstitutESOPreinscripció i matrícula

Preinscripció i matrícula

ESO | BATXILLERAT | CICLES

Normativa general sobre les preinscripcions

Enguany el Departament d’Educació ha posat en marxa un nou web  preinscripcio.gencat.cat, que neix de la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19 i permetrà donar suport en la tramitació telemàtica de la preinscripció. 

El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. Aquest portal presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari i també un ampli apartat de preguntes més freqüents, on es dóna resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l’hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles.  A més, incorpora al menú superior un botó de traducció automàtica, que permet navegar per tot el web en català, castellà, occità-aranès, anglès, francès, italià, portuguès i alemany.  Fins ara tota aquesta informació estava integrada en el web Estudiar a Catalunya, que està en procés de redisseny i reconceptualització total per al primer trimestre de 2022. 

La informació referent als ensenyaments postobligatoris també la trobareu a:preinscripcio.gencat.cat

ESO

BATXILLERAT

BATXILLERAT INTERNACIONAL

  • Preinscripció a les proves d’accés: de l’1 al 12 de març del 2022.
  • Prova d’accés: 19 de març del 2022

CICLES

PROPERAMENT  REBREU UN CORREU  AMB  LA  INFORMACIÓ DEL  PROCÉS I  DEL TERMINI  DE LA  MATRÍCULA .

SÍ  NO ESTEU INTERESSATS  PER  HAVER OBTINGUT ASSIGNACIÓ  EN UN ALTRE CENTRE,  CAL  QUE  HO  COMUNIQUEU  AL CORREU DEL CENTRE  PER  PODER  ASSIGNAR  PLAÇA A L’ALUMNAT  EN ESPERA .

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Recent Comments