Divendres, setembre 25, 2020
Inici Activitats I Jornada Sanitària. 2013

I Jornada Sanitària. 2013

El passat dijous 28 de febrer es celebrà la I Jornada Sanitària de l’Institut Moisès Broggi dedicada a les Cures Auxiliars d’Infermeria i adreçada a professionals, professorat i estudiants de l’àmbit.

Podeu descarregar el tríptic de la Jornada amb aquest enllaç (pdf).

A l’acte assistiren tres fills del Dr. Moisès Broggi, fet que volem agrair especialment i que ens omple de satisfacció, el Sr. Manuel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, la Sra. Sara Blasi, responsables del Departament d’Ensenyament, caps de formació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l’Hospital Universitari del Sagrat Cor i representants de l’ICO (Institut Català d’Oncologia).

Tres dels fills del Dr. Broogi amb el nostre director i representants de l’administració

Hem de destacar la presència de nombrosos estudiants del cicle, professionals i professorat de la família sanitària que ompliren la sala d’actes totalment.

Agraïm la col·laboració d’institucions com BCN FP Formació i Unió Consorci de Formació, empreses com Coloplast i “La Caixa”. El seu suport va contribuir a l’èxit de l’esdeveniment.

Ponència: auxiliar d’acompanyament al dol

Els estudiants del cicle de Cures del mateix institut participaren activament en l’acollida dels assistents i el lliurament de la documentació.

El públic va omplir la sala d’actes

La Jornada s’incià amb els parlaments del Sr. José Manuel Celorio, director del centre, qui va destacar la importància de la difusió del coneixement i la voluntat de continuïtat en propers cursos. Recordà la figura de Moisès Broggi, recentment desaparegut, bo i repetint algunes de les sàvies paraules que ens adreçà el dia que cedí de manera oficial el seu nom al centre, per retre-li un sentit homenatge acompanyat d’imatges i fets de la seva vida.

 

El Dr. Marc Antoni Broggi, com a portaveu de la família, recordà la satisfacció que el seu pare manifestava pel fet de vincular el seu nom a un centre educatiu, per la importància tan gran que considerava que tenia l’educació. Sobre el tema de la Jornada destacà la necessitat de trobar fòrums com aquest on un col·lectiu com el d’auxiliars, tan important per la proximitat al malalt, pugui formar-se i exposar els seus coneixements.

Posteriorment, repartides entre el matí i la tarda, es van desenvolupar les ponències a càrrec de professionals de cures auxiliars d’infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de L’ICO i de l’Hospital Universitari del Sagrat Cor.

Les presentacions de les ponències i comunicacions desenvolupades al llarg de la jornada es poden consultar en aquesta mateixa pàgina web. Donem gràcies a les autores per autoritzar-ne la difusió.

Des dels diferents col·lectius ens arribaren múltiples mostres de satisfacció per aquesta iniciativa, felicitacions per al nivell de les ponències i l’organització de l’acte. Des de l’institut expressem el nostre agraïment a tots els participants sense els quals el resultat no hauria estat el mateix. Moltes gràcies i fins la propera.

 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Carta de benvinguda al curs escolar 2020-21

Benvolgut alumnat i Benvolgudes famílies, Esperem que hàgiu pogut aprofitar aquestes vacances d’estiu per descansar i desconnectar. Ben aviat...

Estrenem senyalística al centre

 Tornem a la feina amb una sorpresa agradable. Durant els mesos d'estiu s'ha completat el projecte de senyalística del centre amb la col.locació...

Pla per a l’obertura de l’institut setembre de 2020

En aquest document podeu trobar: El pla d'obertura de l'institut al setembre de 2020 (pdf) Documents...

Segona estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de març l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries va continuar, per segon any...

Recent Comments