Diumenge, octubre 25, 2020
Inici Departaments Matemàtiques How much sugar do we drink?

How much sugar do we drink?

Des de l’assignatura de matemàtiques participem al projecte  “Global Scholars”  i  enguany treballem de manera transversal la nutrició arreu del món.  Analitzem la nostra alimentació, la comparem i compartim amb altres indrets del món.

La primera activitat que hem fet es titula How much sugar do we drink?

A partir de les dades de l’etiqueta d’una beguda, com per exemple la coca-cola, hem analitzat la proporció de sucre que conté.

Sabent que un terró  equival a 4 grams de sucre, hem calculat el nombre de terrons de sucre que conté cada beguda  i  hem fet  fotografies per a mostrar-ho als companys de l’institut:

La segona activitat es titula: How much sugar do we eat?

En aquesta hem analitzat també el sucre, però en aquest cas de les galetes o “snacks” que mengem.

Cada grup d’alumnes ha portat una caixa de les seves galetes preferides. Llegint l’etiqueta hem trobat la informació del sucre que porta per cada 100 grams. En aquest cas hem hagut de trobar la proporció de sucre que hi ha en cada paquet individual de galetes. Amb unes balances hem pesat el sucre, l’hem posat en bossetes i hem elaborat un poster amb la comparativa de sucre:

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Comencem Cinema en curs

Un any més comencem el projecte Cinema en curs a 1r de Batxillerat Artístic. Aquest curs tenim el plaer de comptar amb...

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d'octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l'Anna C. que...

Recent Comments