Dimarts, novembre 24, 2020
Inici Activitats Fantàstica sortida de tutoria dels cicles formatius de sanitària

Fantàstica sortida de tutoria dels cicles formatius de sanitària

El passat 30 d’octubre es va realitzar la sortida de tutoria de cicles formatius de sanitària: CAI (Cures Auxiliars d’Infermeria), TES (Tècnic d’Emergències Sanitàries) i ID (Imatge per al Diagnòstic).

Vam anar a Collserola seguint l’itinerari de la Font de la Budellera  amb la finalitat de conèixer-nos i potenciar la convivència i la cohesió del grup, durant el matí que vam passar plegats, així com poder-nos interrelacionar entre els alumnes dels diferents cicles de la família sanitària.

Vam fer una passejada de 5km durant la qual els alumnes van anar capturant imatges per participar a un concurs fotogràfic que reflectís la cohesió i les dinàmiques de grup de la sortida.

Després de caminar es van desenvolupar diferents activitats, com per exemple el joc del mocadorl’assassí, i fins i tot hi va haver espai per la meditació amb un expert en kundalini ioga.

L’experiència va ser molt positiva perquè vam canviar, durant un dia, l’àmbit sanitari per l’entorn de la natura i el resultat només podia ser satisfactori.

Us deixem amb algunes fotos que vam recollir, així com les fotos guanyadores del concurs, dels alumnes: Nora Estela Vera (CAI C), Jairo Rocamora (CAI C), Jan Rey (CAI A).

 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments