Dimarts, novembre 24, 2020
Inici Departaments Estrangeres Comencen les estades d’intercanvi amb l’alumnat del Lycée Augustin Fresnel de Bernay...

Comencen les estades d’intercanvi amb l’alumnat del Lycée Augustin Fresnel de Bernay (Normandia, França)

La segona fase de l’intercanvi portarà el nostre alumnat a la localitat francesa a finals de març.

Del 28 de febrer al 8 de març, l’alumnat de Batxibac i de 4t d’ESO que cursa francès rep la visita de 29 alumnes d’intercanvi provinents de Bernay (Normandia, França), en el marc de les estades d’intercanvi que organitza anualment el professorat de Francès.

Al llarg de 9 dies de convivència, alumnes i professors normands s’allotgen a casa dels seus amfitrions locals. És una gran oportunitat per a practicar la llengua estrangera i enriquir-nos mútuament, compartint el dia a dia de l’alumnat i dels docents: horaris diferents, gastronomies diferents i estils educatius també molt diversos.  

L’estada inclou un programa de visites culturals, a les quals participen tant els alumnes locals com els visitants. Així, entre d’altres, hem pogut gaudir d’una sortida a la muntanya de Montserrat amb excursió a peu inclosa; hem descobert la Barcelona modernista, amb visites al Park Güell i la Pedrera, i el Barri Gòtic amb un joc de pistes molt engrescador dissenyat pel professorat de Francès. Finalment, un recorregut per diversos espais de memòria de la ciutat, com el Turó de la Rovira, ens aproparà a l’impacte de la guerra civil a Barcelona.

Enguany, l’intercanvi ha estat possible gràcies al contacte facilitat per l’assistent de llengua estrangera que col·labora amb el departament de Francès. Antiga alumna del Lycée Augustin Fresnel, Clara Morice ha participat en l’organització i desenvolupament de les estades, amb els professors Patrici Larousse, Evarista García-Peña i Mel Villalbí. 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments