Dilluns, novembre 30, 2020
Inici Activitats Estada formativa de TES a Montesquiu

Estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de febrer l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Emergències Sanitàries va dur a terme un projecte de innovació fora del nostre institut amb professorat del centre i amb experts del món de les emergències per completar la formació del nostre alumnat. Les activitats es van dur a terme a la casa de colònies Les Codines (Montesquiu, Osona).

L’experiència va consistir en tallers, coffee-breaks i simulacions d’assistència sanitària en un entorn rural lluny de la ciutat.
Per explicar de manera més precisa el que vàrem viure aquells dies tots plegats, vàrem demanar a l’alumne Jordà Escolà de 2n de TES que ens escrivís unes paraules de la seva experiència i aquest va ser el seu relat:
En aquest pdf podeu llegir programa de les jornades (pdf).

Des de la comissió responsable de l’organització de l’estada formativa de TES volem donar les gràcies a l’alumnat, al professorat, als col·laboradors, als experts que varen impartir la formació i, en especial, a l’empresa FALCK V.L., per la seva dedicació i experiència vital per aconseguir que l’estada fós un èxit.
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Activitats del Broggiciència amb l’alumnat de 2n d’ESO

Durant aquesta edició del Broggiiència, l'alumnat de 2n d'ESO ha participat amb una àmplia varietat d'experiments al laboratori. Algunes d'aquestes experiències ens...

Premi Sambori de Narrativa 2020

La Júlia Mas del 2n de Batxillerat Internacional ha estat guardonada amb el 2n premi del concurs de narrativa Sambori. Enguany es...

Setmana de la ciència 2020

Benvinguts i benvingudes a la setmana de la ciència 2020 a l’Institut que tindrà lloc des del 16 fins el 30 de...

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Recent Comments