Dissabte, febrer 27, 2021
Inici Departaments Castellà El projecte de Creació Escènica I de 2n d’ESO visita la Fàbrica...

El projecte de Creació Escènica I de 2n d’ESO visita la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

El passat dilluns 18 de gener, el grup de 2n d’ESO que fa el projecte de Creació Escènica I va realitzar una sortida a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

Ens va rebre la Mònica Muntaner, qui forma part del col·lectiu La Poderosa, un espai de creació, investigació i agitació cultural.

La sortida va constar de dues activitats. Per una banda, l’alumnat va poder visitar les instal·lacions de Fabra i Coats i presenciar els espais on es desenvolupa el treball creatiu de diversos artistes. I per una altra banda, van poder gaudir de l’ús d’una de les sales.

En aquesta sala, l’alumnat va exposar el treball realitzat fins ara en el marc del projecte i van realitzar algunes de les activitats preparades prèviament a classe.

Aquesta presentació ha permès estructurar les idees sorgides en el procés creatiu realitzat fins ara. La Mònica Muntaner va ser el nostre públic i va poder recollir i valorar aquestes idees.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Projecte d’instal.lacions artístiques de 3r d’ESO

En aquest article us mostrem les increïbles instal.lacions artístiques dissenyades per l'alumnat de 3r d'ESO. Aquest trimestre a Visual i Plàstica (Projecte Estrumetacles)...

Dibuix de perspectiva cònica central

A la matèria de Dibuix Artístic estem avançant en paral.lel amb els treballs d'art contemporani i perspectiva. Son feines complementàries: amb aquest...

AVE BARCINO!!!

Els alumnes de 2n ESO van ser, durant el primer trimestre del curs, uns autèntics broggi-romans!!! A la matèria...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència es va celebrar per primera vegada l'11 de febrer de 2016  

Recent Comments