Dissabte, febrer 27, 2021
Inici Departaments Experimentals El projecte "Connectem amb... Micos. Retratem la diversitat" ha arribat a la...

El projecte “Connectem amb… Micos. Retratem la diversitat” ha arribat a la seva fase final

Aquest és un projecte de 4t d’ESO començat a la matèria de Biologia i Geologia el passat curs en col.laboració amb el Museu de les Ciències Naturals de Barcelona. La propera setmana s’inicia una exposició que es troba en un espai de lliure accés i gratuït del MCNB i restarà oberta des del 26 de Gener  fins el 5 d’Abril. A l’exposició “Retratem la diversitat”es pot veure el resultat del treball de l’alumnat fent ús de la fotografia, i reflecteix una mostra de la diversitat del nostre entorn, tot plegat resultat d’un esforç col·lectiu.

Els nostres alumnes, la major part dels quals actualment ja no són al centre perquè ja han acabat les seves etapes educatives, van participar en els moments inicials, van fer una visita a l’exposició “Micos, una història de primats” i van començar la primera sessió i preparació de la segona amb els col·laboradors del projecte, experts en fotografia.  

Aquest projecte malauradament va haver d’aturar -se per la situació de confinament ocasionada per la pandèmia de Covid-19, però vàrem poder seguir amb alguns dels grups escolars a partir d’aquesta tardor, i per això ara estem contents de poder-vos informar de la seva existència. 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Projecte d’instal.lacions artístiques de 3r d’ESO

En aquest article us mostrem les increïbles instal.lacions artístiques dissenyades per l'alumnat de 3r d'ESO. Aquest trimestre a Visual i Plàstica (Projecte Estrumetacles)...

Dibuix de perspectiva cònica central

A la matèria de Dibuix Artístic estem avançant en paral.lel amb els treballs d'art contemporani i perspectiva. Son feines complementàries: amb aquest...

AVE BARCINO!!!

Els alumnes de 2n ESO van ser, durant el primer trimestre del curs, uns autèntics broggi-romans!!! A la matèria...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència es va celebrar per primera vegada l'11 de febrer de 2016  

Recent Comments