Dilluns, octubre 26, 2020
Inici Departaments Català El diari de 4t d'ESO

El diari de 4t d’ESO

Llengua catalana i literatura. Curs 2019-2020

Durant el 1r i 2n  trimestre, els alumnes de 4t d’ESO han anat coneixent els diferents gèneres de la premsa escrita, tant els informatius com els d’opinió. Després d’un estudi d’aquests gèneres  i de diverses activitats d’anàlisi, en grups, han fet un diari: han cercat informació, han redactat diversos articles (notícia – compte, que havia de ser inventada!- editorial, crònica, reportatge, entrevista, crítica, opinió…),  han  fet dibuixos (l’acudit, per exemple), fotografies -o n’han  triat de  coherents amb el text- hi  han afegit publicitat i entreteniments, també fets per ells, etc… Paral·lelament, a l’assignatura d’informàtica,  alguns alumnes han treballat el funcionament de software lliure Scribus, programa de maquetació de pàgines per a la creació de publicacions tant en paper com on line. 

Ara per ara, no podem exposar al centre els diaris en paper, però ens ha semblat que estaria bé poder fer-hi un cop d’ull  penjant els enllaços dels diaris a la web del Broggi.

4tA
4tB
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Comencem Cinema en curs

Un any més comencem el projecte Cinema en curs a 1r de Batxillerat Artístic. Aquest curs tenim el plaer de comptar amb...

Inici de les pràctiques del màster de professorat

Aquest mes d'octubre ja hem iniciat el Pràcticum del Màster de Professorat al nostre institut. En concret, hem acollit l'Anna C. que...

Recent Comments