Divendres, gener 22, 2021
Inici Institut El Broggi, Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2012

El Broggi, Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2012

L’Institut Moisès Broggi ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona del 2012, en la categoria d’Educació, que atorga cada any l’ajuntament de la ciutat comtal.

El premi -màxima distinció que la ciutat dóna als seus creadors- vol ser en el nostre cas i  segons el jurat, un reconeixement “a la transformació docent i social del centre impulsada per l’equip educatiu, que ha culminat amb una nova proposta de secundària i de formació professional, tot establint relacions amb entitats del barri i la ciutat”.

Assistents a la recollida del premi a l’ajuntament

Els que formem part de la comunitat educativa de l’institut pensem que és el fruit de l’esforç de molts: direcció, docents, famílies, personal d’administració i serveis, i tots aquells i aquelles que, des del 2010, han treballat per tal que la transformació del centre arribés a bon port.

Aquí teniu l’enllaç de la bona notícia:

L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2012 es va celebrar el dilluns, 18 de febrer, al Saló de Cent de l’Ajuntament.

L’Institut de Cultura es va encarregar la creació de l’espai de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares, i comptà amb la participació del cantautor Roger Mas i d’alguns membres de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. La presentació va anar a càrrec de la periodista Lídia Heredia.

La junta directiva del nostre centre al Saló de Cent

El director de l’Institut Moisès Broggi, José Manuel Celorio, va recollir el premi en nom de tota la comunitat educativa del centre.

 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Caminada fins la Platja del Fòrum

El 6 de desembre la classe de primer de batxillerat científic va fer una caminada desde l'institut fins la platja propera al...

ART ATTACK! La ràdio dels artistes: Especial Antic Egipte

Els alumnes de 1r de batxillerat artístic hem estat estudiant l’Antic Egipte durant aquest Novembre a Fonaments de les arts. Després d’adquirir...

Dels esbossos com a eina creativa

Malgrat que la eina principal de treball a la matèria de Disseny (2n curs del Batxillerat d'Arts) és el bloc de dibuix,...

Us desitgem un feliç 2021!

Un any més, i aquest especialment, ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres la Postal de Nadal realitzada per l'alumnat de 1r...

Recent Comments