Divendres, octubre 30, 2020
Inici Institut El Broggi, Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2012

El Broggi, Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2012

L’Institut Moisès Broggi ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona del 2012, en la categoria d’Educació, que atorga cada any l’ajuntament de la ciutat comtal.

El premi -màxima distinció que la ciutat dóna als seus creadors- vol ser en el nostre cas i  segons el jurat, un reconeixement “a la transformació docent i social del centre impulsada per l’equip educatiu, que ha culminat amb una nova proposta de secundària i de formació professional, tot establint relacions amb entitats del barri i la ciutat”.

Assistents a la recollida del premi a l’ajuntament

Els que formem part de la comunitat educativa de l’institut pensem que és el fruit de l’esforç de molts: direcció, docents, famílies, personal d’administració i serveis, i tots aquells i aquelles que, des del 2010, han treballat per tal que la transformació del centre arribés a bon port.

Aquí teniu l’enllaç de la bona notícia:

L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2012 es va celebrar el dilluns, 18 de febrer, al Saló de Cent de l’Ajuntament.

L’Institut de Cultura es va encarregar la creació de l’espai de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares, i comptà amb la participació del cantautor Roger Mas i d’alguns membres de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. La presentació va anar a càrrec de la periodista Lídia Heredia.

La junta directiva del nostre centre al Saló de Cent

El director de l’Institut Moisès Broggi, José Manuel Celorio, va recollir el premi en nom de tota la comunitat educativa del centre.

 

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Creació d’anuncis publicitaris

Els primers treballs del curs de la matèria de Disseny (Batxillerat d’Arts) plantegen un triple repte: Movilitzar els recursos...

Inventari de laboratori per part de l’alumnat de batxillerat

Aquest curs, un grup d'alumnes que cursen la matèria de química de 1r del Batxillerat Internacional s'han ofert a posar una mica...

Ampliem el nostre espai de treball gràcies a la col.laboració de la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert

Hem començat a fer algunes classes en 3 espais de la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert amb tots els grups de batxillerat.

La fermentació del pa

La fermentació del pa, un aliment tant comú i ple de processos químics en la seva elaboració. Indústries,...

Recent Comments