Dues experiències relacionades amb CAS (Batxillerat Internacional)

0
500

Experiència Puntual

L’assignatura CAS permet fer activitats de diferents àmbits, tot podent combinar-los entre sí, creativitat, activitat i servei són les tres branques.

De totes les experiències que he fet durant el trimestre, la de donar avituallament a la “Cursa dels Nassos” ha sigut la que recordo amb més exactitud, car va ser completament inoblidable com a persona que estava fent un servei i com a persona espectadora.  

Sempre havia participat en alguna cursa d’aquest tipus, però mai havia estat rere la preparació dels events. Tot anava bé fins que es van començar a acabar els gots d’aigua i cada vegada venia més gent, van haver-hi una serie de moments crítics en que els voluntaris vam haver de posar tot l’empeny i deixar de donar aigües per omplir els gots altre vegada.

Experiència Projecte

Fer classes de reforç d’anglès et dona una perspectiva diferent, a l’haver sigut alumne de 1r de la Eso no fa molt, pots enfocar-ho d’una altre manera, una manera que potser et pot motivar més per aprendre. El meu principal objectiu era que poguessin aprendre vocabulari del dia a dia, i intentar involucrar-los en la cultura anglesa, recomanant-los sèries anglese durant el cap de setmana i comentant-les a classe. Realment és una experiència que no et deixa indiferent, serveix d’aprenentatge mutu. La comprensió amb els que entren a l’adolescència ho veig una part fonamental per al desenvolupament d’una persona.

Júlia C.

Podeu saber més sobre les activitats de CAS amb aquest enllaç.