Divendres, gener 22, 2021

Disseny de sobrecobertes

Per acabar el trimestre a la matèria de Disseny (2n de batxillerat) hem presentat aquest treball de disseny de sobrecobertes de llibres i discos.

A l’inici del curs vam treballar el món de les tipografies manualment i ara hem treballat digitalment amb el programa Adobe Illustrator. Puntualment alguns alumnes han treballat també l’edició d’imatges de mapa de bits amb Adobe Photoshop.

Vam treballar a partir del llibre “Visionarios del diseño gràfico” de Caroline Roberts, estudiant alguns dissenyadors rellevants. Aquesta feina ha quedat reflectida al bloc de dibuix.

La feina compositiva de maquetació ha estat la més difícil pels alumnes ja que al curs de primer de Dibuix Artístic només vam treballar aquests aspectes en treballs puntuals.

Aquest treball ha introduït molts conceptes nous com ara la gestió del color (colors llum i colors pigment), creació de pdf’s per imprimir, cartes cromàtiques, etc… Al llarg del curs continuarem desenvolupant-los.

Com el grup és molt gran i variat hem pogut gaudir d’un ambient de treball molt actiu: alumnes treballant amb tablets, portàtils… fins i tot creant il.lustracions vedtorials amb el mòbil.

Properament ens concentrarem en el treball manual amb el bloc de treball a partir de treballs més ràpids.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Caminada fins la Platja del Fòrum

El 6 de desembre la classe de primer de batxillerat científic va fer una caminada desde l'institut fins la platja propera al...

ART ATTACK! La ràdio dels artistes: Especial Antic Egipte

Els alumnes de 1r de batxillerat artístic hem estat estudiant l’Antic Egipte durant aquest Novembre a Fonaments de les arts. Després d’adquirir...

Dels esbossos com a eina creativa

Malgrat que la eina principal de treball a la matèria de Disseny (2n curs del Batxillerat d'Arts) és el bloc de dibuix,...

Us desitgem un feliç 2021!

Un any més, i aquest especialment, ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres la Postal de Nadal realitzada per l'alumnat de 1r...

Recent Comments