Divendres, abril 23, 2021

Disseny de sobrecobertes

Per acabar el trimestre a la matèria de Disseny (2n de batxillerat) hem presentat aquest treball de disseny de sobrecobertes de llibres i discos.

A l’inici del curs vam treballar el món de les tipografies manualment i ara hem treballat digitalment amb el programa Adobe Illustrator. Puntualment alguns alumnes han treballat també l’edició d’imatges de mapa de bits amb Adobe Photoshop.

Vam treballar a partir del llibre “Visionarios del diseño gràfico” de Caroline Roberts, estudiant alguns dissenyadors rellevants. Aquesta feina ha quedat reflectida al bloc de dibuix.

La feina compositiva de maquetació ha estat la més difícil pels alumnes ja que al curs de primer de Dibuix Artístic només vam treballar aquests aspectes en treballs puntuals.

Aquest treball ha introduït molts conceptes nous com ara la gestió del color (colors llum i colors pigment), creació de pdf’s per imprimir, cartes cromàtiques, etc… Al llarg del curs continuarem desenvolupant-los.

Com el grup és molt gran i variat hem pogut gaudir d’un ambient de treball molt actiu: alumnes treballant amb tablets, portàtils… fins i tot creant il.lustracions vedtorials amb el mòbil.

Properament ens concentrarem en el treball manual amb el bloc de treball a partir de treballs més ràpids.

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Diada de Santa Georgina als cicles formatius

Aquest curs 2020-21 celebrem la nostra diada de Santa Georgina gaudint de noves activitats. TALLERS PRÀCTICS A LES AULES...

CELUpizzes boníssimes!

Durant aquests dies, l'alumnat de primer d'ESO ha estat preparant a casa seva unes pizzes molt especials... celupizzes!Per tal d'aprendre d'una manera...

El paper del tècnic a l’ ambulància pediàtrica

Avui, als alumnes de 1rde TES matí ens ha vingut a fer una xerrada sobre l'ambulància pediàtrica del SEM, el sr. Juan...

Xerrada de la Doctora Saura Mas

El passat dia 8 d’abril la doctora Sandra Saura Mas ens va fer una visita als estudiants de primer del batxillerat internacional...

Recent Comments