Dissabte, febrer 27, 2021
Inici Activitats Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Aquest 25 de novembre  s’ha tornat a celebrar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Al nostre centre s’estan realitzant una sèrie de tallers i activitats per conscienciar sobre el tema. Us ampliarem el contingut dels tallers més endavant.

També us animem a passar per la biblioteca i descobrir les últimes adquisicions per a la nostra col·lecció de llibres pensades específicament per aquesta diada. Trobareu interessants lectures que fomenten el respecte envers el altres, la igualtat de gènere, la no violència i els valors del feminisme.
En el dia internacional de l’eradicació de la violència contra les dones, des dels cicles formatius s’han realitzat moltes activitats de conscienciació i s’han sumat a la protesta: “condemnem enèrgicament tot tipus de violència contra les dones”.
adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Projecte d’instal.lacions artístiques de 3r d’ESO

En aquest article us mostrem les increïbles instal.lacions artístiques dissenyades per l'alumnat de 3r d'ESO. Aquest trimestre a Visual i Plàstica (Projecte Estrumetacles)...

Dibuix de perspectiva cònica central

A la matèria de Dibuix Artístic estem avançant en paral.lel amb els treballs d'art contemporani i perspectiva. Son feines complementàries: amb aquest...

AVE BARCINO!!!

Els alumnes de 2n ESO van ser, durant el primer trimestre del curs, uns autèntics broggi-romans!!! A la matèria...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència es va celebrar per primera vegada l'11 de febrer de 2016  

Recent Comments