Dilluns, novembre 23, 2020
Inici Departaments Castellà Comencem el projecte de Creació escènica amb la Sala Beckett

Comencem el projecte de Creació escènica amb la Sala Beckett

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia participa per setè any consecutiu en el projecte de Creació escènica de segon d’ESO. En el marc d’aquesta col·laboració, el passat dijous 29 d’octubre ens va visitar en Víctor Muñoz, responsable de Formació de la Sala Beckett, que seguirà el procés de creació que durà a terme el grup. En aquesta primera sessió amb en Víctor Muñoz, l’alumnat va conèixer de la mà del Víctor què és la Sala Beckett i quin tipus de teatre promociona, i també va poder participar en jocs dramàtics per afavorir la concentració, l’escolta i el treball en equip.

Aquest curs, malgrat les dificultats que la situació sociosanitària ens imposa, mantenim la col·laboració entre l’institut i la Sala Beckett. Encara no sabem com serà enguany l’estrena que el grup del projecte feia cada any a la Sala Beckett, però ens anem adaptant i buscant nous formats. Fins ara, ens acostumem a actuar amb mascareta, aprenem a imaginar altres móns en exercicis d’escriptura dramatúrgica, i en algunes sessions ja hem substituït la Sala d’Actes (el teatre de l’institut) pel parc de can Miralletes com a “escenari” on practicar dinàmiques teatrals. I, amb l’objectiu de documentar el procés de creació, cada alumne del grup crea i gestiona la seva carpeta digital, on selecciona i penja treballs de creació, reflexions sobre el procés, etc. 

Us anirem informant de les novetats del nostre projecte de Creació escènica. Aquest any, encara més que cap altre, desitjem poder-vos compartir el procés i convidar-vos a conèixer el seu resultat final!

adminhttps://institutbroggi.org
Sóc l'administrador d'aquest web.

Most Popular

Preludi del Cicles Formatius al Broggi. Dos mesos de curs!

El passat 16 de setembre, ara just fa dos mesos, tot era a punt per l’arribada dels alumnes. Les aules buides van...

Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món...

Vuitena edició del Broggiciència a 3r d’ESO

Aquests dies s'està celebrant la Setmana de la Ciència 2020 a l'institut. És ja la vuitena edició del concurs Broggiciència, on l'alumnat...

Inici de les pràctiques del Màster de Professorat

Aquesta setmana acollim al Moisès Broggi l'alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Com a centre formador, aquest curs comptem amb...

Recent Comments